Dongguan LIXING PLASTIC & Metal Products Co. , Ltd.

Hoe worden de brandwonden behandeld in spuitgietvorm?

       

Afhankelijk van de oorzaak van de verbranding, zoals de mechanische, schimmel, of vorming omstandigheden, kan de oplossing variëren.

1) Om mechanische redenen, bijvoorbeeld, wordt de materiaalcilinder oververhit door abnormale omstandigheden, en de hars wordt bij hoge temperatuur ontleed en geïnjecteerd in het product na verbranding; of de stagnerende stroom van de hars wordt veroorzaakt door de sproeier, schroefdraad, controleklep en andere onderdelen in de materiaalplaat, en de hars wordt in deproduct na ontbinding en verkleuring, en er zijn zwarte en bruine brandwonden littekens in het product. Op dit moment, moet de sproeier, schroef en vat schoonmaken.

2) De schimmel wordt voornamelijk veroorzaakt door slechte uitlaatgassen. Deze verbranding vindt meestal plaats op een vaste plaats en is gemakkelijk te onderscheiden van de eerste voorwaarde. Op dit moment moet aandacht worden besteed aan het nemen van maatregelen zoals het toevoegen van uitlaatsleuf terug uitlaat staaf.

3) In de vormtoestand, wanneer de rugdruk boven 300MPa is, zal een deel van de loop oververhit raken en brandwonden veroorzaken. Wanneer de schroefsnelheid te hoog is, zal het ook leiden tot oververhitting, meestal in het bereik van 40 ~ 90r/min is beter. Verbrandingen van oververhitte gassen kunnen worden veroorzaakt als de injectiesnelheid te hoog is wanneer er geen uitlaatslet of wanneer de uitlaatslet is klein.

 

Lixen van plastic hardware producten toonaangevend merk! Nummer van de klant: 136666666076396. Innovatie van praktische technologie om klanten te helpen succesvol te zijn


voorgaand: Het werkingsprincipe van de spuit...

volgende: No